velke-dlc-pro-resident-evil-6-jiz-19-12
Novinka Velké DLC pro Resident Evil 6 již 19.12.

Velké DLC pro Resident Evil 6 již 19.12.

Maggot

Maggot

5. 12. 2012 07:02
Reklama

Přes Vánoce budete mít doma veselo, Capcom 19.prosince na Xbox 360 vydá "exkluzivní" DLC pro akční hororovku Resident Evil 6. Ano, to DLC, které se jako celek zaměřuje výhradně na rozšíření multiplayeru. Zatím se mluví o exkluzivitě Xbox 360 verze, ta bude ovšem s největší pravděpodobností pouze časová, je totiž nepravděpodobné, že by si Capcom nechal ujít zisky z ostatních platforem.

Teď už ale k obsahu. Základem jsou nové herní režimy v multiplayeru, jimž velí mód Predator. V něm se jeden z hráčů chopí role zmutovaného bastarda Ustanaka, který má za úkol ulovit žijící hráče. Režim Survivor rozšiřuje potyčky mezi živými a mrtvými. V módu pro 2 až 6 hráčů hrajete proti hráčům ovládajícím zombie, které postupně vyhlazují ty živé.

Poslední dodatek Onslaught tkví v kooperačním zabíjení vln zombíků a příšer řítících se na 2 současně hrající přátele.  Balíček vás vyjde na 720 MS bodů, módy lze pak koupit i samostatně, rozhodně ale méně výhodně. Na upoutávky avizovaných režimů se mrkněte níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama