aliens-colonial-marines-lov-lovce
Novinka Aliens: Colonial Marines - lov lovce

Aliens: Colonial Marines - lov lovce

Maggot

Maggot

11. 12. 2012 18:46
Reklama

Vetřelčí záležitost Aliens: Colonial Marines, bude pravověrnou hrou na motivy slavné série. O to speciálnější Colonial Marines jsou, jelikož jsme o nich poprvé slyšeli v roce 2001. Projekt byl poté několikrát zrušen a teprve až nedávno se jej chopil Gearbox, který hru dotáhne do finiše. Co ovšem víme jistě, je fakt, že Vetřelci budou obsahovat i rozsáhlý režim pro více hráčů.

Ten začíná v příběhové kampani. V té se můžete bát samotní, krom toho si ovšem lze přizvat kamarády, s nimiž bude brouzdání v temných koridorech trošku příjemnější. Kooperativní mód Survivor po vás chce jediné - abyste přežili! Spolupráce přátel a několika odlišných tříd vojáků je tedy nesmírně důležitá, mnohem důležitější než v mnoha běžných střílečkách.

Narážet budete na různé druhy xenomorphů, od klasických válečníků, přes rychlé lurkery až po kyselinou nasáklé chodící bomby. Kompetitivní režim Escape rozdělí hráče na dva týmy. Na mariňáky a příšery, které musí unikající vojáky zastavit. Povede se jim to? Mrknout se můžete na trojici nových videí přímo z multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama