the-last-of-us-bude-mit-multiplayer
Novinka The Last of Us bude mít multiplayer

The Last of Us bude mít multiplayer

Maggot

Maggot

11. 12. 2012 06:29
Reklama

PlayStation 3 exkluzivní akční adventura The Last of Us kráčí ve šlépějích slavného Uncharted. Jen se odehrává v postapokalyptické Americe a je asi trojnásobně brutálnější. Co také čekat, jde hlavně o přežití! Poutavá příběhová kampaň je tedy samozřejmostí, jak odhalily předobjednávkové bonusy, The Last of Us bude obsahovat i multiplayer.

O to je případ zajímavější, jelikož Naughty Dog o režimu více hráčů doposud nemluvil. Spolu s tímto odhalením ovšem přislíbil, že se i multiplayer dočká brzy svého velkého představemí. Co ale můžeme s předobjednávkou čekat? Balíček Survival Pack vám přidá bonusový násobič získaných zkušeností, silnější pěsti, příspěvek k financím a několik upravitelných předmětů a zbraní. Druhý předobjednávkový bonus vám dá soundtrack hry, speciální téma pro PS3 a dva avatary na profil.

Jak od soboty víme, hra vychází 7.května, máme před sebou tedy ještě několik perných měsíců čekání. Sony spolu s novým trailerem odhalila i oficiální boxart hry, který zatím platí pro Ameriku.

The Last of Us bude mít multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama