stahovatelne-balicky-pro-pristi-tyden
Novinka Stahovatelné balíčky pro příští týden

Stahovatelné balíčky pro příští týden

Erik Omar

Erik Omar

14. 12. 2012 16:32 1
Reklama

V příštím týdnu vyjde hned několik stahovatelných balíčků. To víte, vánoční (čtěte nákupní) nálada je v plném proudu, a tak je toho třeba využít.

Všech se dočkáme v úterý 18. prosince. Konkrétně pak půjde o tyto kousky:

  • DLC "The Scorchers" pro akci Rage, o kterém se toho sice moc neví, ale z názvu lze vydedukovat, že v něm narazíme na z hlavní hry vystřihnutý klan Scorchers. Tento balíček vlastně stále čeká na formální oznámení od Bethesdy, a tak zatím neznáme ani cenu.
  • DLC "The Zodiac Tournament" pro gangsterku Sleeping Dogs, v němž se v kůži Wei Shena zúčastníme turnaje bojových umění. Zbraně tak pro tentokrát necháme doma a namísto toho vytáhneme kimono a nasadíme uřvaný obličej Bruce Leeho. Ani v tomto případě zatím neznáme cenu.
  • DLC "Rally Expansion" pro Forzu Horizon přinese to, co je očividné již z názvu - rally vehikly. Čeká na vás 1982 Lancia 027 Stradale, 1992 Ford Escort RS Cosworth, 1992 Toyota Celica GT-Four RC ST185, 2004 Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR a 2005 Subaru Impreza WRX STi. Vedle rozšíření vozového parku pak přídavek přinese i komunikaci s navigátorem. Cena vcelku objemného balíčku je 20 dolarů. Ti z vás, kteří si v minulosti koupili season pas, nemusí platit nic a navrch dostanou Ford Focus SVT. Nakonec ještě trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama