kouknete-na-trailer-z-castlevanie-pro-3ds
Novinka Koukněte na trailer z Castlevanie pro 3DS

Koukněte na trailer z Castlevanie pro 3DS

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 1. 2013 13:29
Reklama

Vedle nového dobrodružství Luigiho se majitelé Nintenda 3DS mohou těšit také na o poznání temnější akční plošinovku Castlevania: Mirror of Fate. Konami dnes v novém traileru plném gameplay záběrů oznámilo, že další pokračování populární série vyjde v Evropě 8. března, takže čekání už nebude dlouhé. Tvůrci ze španělského studia MercurySteam rovněž slibují, že hra nabídne 20 hodin zábavy.

Časový údaj musíme s ohledem na zkušenosti z podobných vyjádření brát s rezervou, jisté ale je, že příběhově se hra posune 25 let za události v prvním díle (Castlevania: Lords of Shadow). Simon a Trevor Belmontovi budou bojovat s nepřízní osudu, každý přitom svými specifickými schopnostmi. Připraveny mají být ale i další hratelné postavy. Se všemi hrdiny využijete strategický bojový systém plný komb, která najdou uplatnění rovněž v soubojích s děsivými bossy.

Hra má těžit z otevřenějšího prostředí, což dokládají i dojmy z loňského ročníku E3. Prostředí také přinese extrémně obtížné plošinovkové prvky. Právě ty tvůrci představují v přiloženém videu, kde uvidíte ukázky toho, co nás čeká. Hratelnost působí pozitivně, dobrý dojem zanechává rovněž grafika, takže se na Castlevania: Mirror of Fate pro handheld Nintendo 3DS velmi těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama