mozek-dark-souls-odchazi-do-ustrani
Novinka Mozek Dark Souls odchází do ústraní

Mozek Dark Souls odchází do ústraní

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 1. 2013 13:15
Reklama

Hidetaka Miyazaki, ředitel vývoje Demon Souls a Dark Souls - modly nejednoho hardcore RPG fanouška a noční můry všech choleriků a jejich gamepadů se v rozhovoru pro britskou online mutaci EDGE rozpovídal o smutné zprávě pro všechny fanoušky série. Jen tak mimochodem z něj totiž vypadlo, že vývoj již nemá pod palcem. Dále mluvil o tom, co probíhalo na pozadí jeho odchodu z vývoje série.

Smutný, ale optimistický. I tak by se dal onen rozhovor jednoduše charakterizovat. Čistě obchodní rozhodnutí posunout vývoj Dark Souls 2 někomu jinému (do rukou dvojice Tomohiro Shibuya a Yui Tanimura) původního vývojáře nepotěšilo, na druhé straně se ale těší, co mu budoucnost přinese. Zároveň se teď už nemusí obávat, že by se musel podílet na vývoji něčeho temného a bez duše s číslovkou 8. Zdůvodněním vedení pak není nic jiného, než snaha vlít do série novou krev.

Miyazaki tedy popírá, že by mu bylo vysloveně líto, že přímo na Dark souls 2 již nepracuje (dohled nad týmem prý však mít bude). K tomu ještě dodává, že mu chybí práce na něčem veselejším. Celý rozhovor si můžete pročíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama