david-cage-planuje-tri-dalsi-tituly
Novinka David Cage plánuje tři další tituly

David Cage plánuje tři další tituly

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2013 13:55
Reklama

Vývoj hry Beyond: Two Souls ještě zdaleka není u konce, to však Davidu Cageovi, šéfovi studia Quantic Dream, nebrání, aby přemýšlel o svých dalších projektech. V hlavě prý má už tři. Jeden z nich je dokonce ve vývoji. „Momentálně mám vymyšlené moje tři další hry. Přestože plně pracuji na projektu Beyond, vím, co budeme dělat poté, protože na tom už pracujeme. Vím taky, co budeme dělat po tom projektu a pravděpodobně i po tom dalším,“ prohlásil Cage v rozhovoru pro server Games Industry International.

Cage rád o hrách přemýšlí dopředu, díky tomu jeho nápady mají šanci dostatečně uzrát. „O nápadech neustále přemýšlím. To jim dává čas, aby se vyvinuly a dozrály do chvíle, kdy je sepíšu. Není to tak, že doděláme Beyond a řekneme si – panebože, co budeme dělat s tím dalším titulem?! Ne, moje nápady mají čas dospět. To jim hodně pomáhá,“ doplnil Cage.

Šéf francouzského studia se v rozhovoru nezabýval podrobnostmi o hře Beyond. Více nemluvil ani o zmíněném dalším projektu, který už je ve vývoji. Z dřívějška ale tušíme, že nepůjde o pokračování některého z dřívějších titulů studia Quantic Dream. Podle Cage totiž pokračování zabíjí kreativitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama