mrknete-na-prvni-zabery-z-druheho-gridu
Novinka Mrkněte na první záběry z druhého GRIDu

Mrkněte na první záběry z druhého GRIDu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2013 19:44
Reklama

Společnost Codemasters konečně vypustila další trailer z očekávaných závodů GRID 2. Tentokrát nejde o sedmivteřinové záběry, ale o slušné video plné žhavých závodních momentů. Prohlédnout si můžete Paříž, Barcelonu, Chicago, Kalifornii a okruh Red Bullu, kde se prohání vozy, jako BMW E30 M3 Sport Evolution, Ford Mustang Mach 1, Chevrolet Camaro Z28 RS SS 1970, Ariel Atom 3, BAC Mono, KTM X-Bow R, McLaren MP4-12C, Mercedes Benz SL 65 AMG, Corvette Z06 Centennial Edition, Alfa Romeo Giuletta, Ford Focus ST, Nissan Skyline GT-R R34 Nismo Z Tune, Pagani Huayra nebo Koenigsegg Agera R.

Podobné lokace a auta vystřídáte v single-playerovém kariérním módu, který má být jedním z hlavních lákadel hry. Hráč se v něm stane účastníkem fiktivních závodů World Series Racing, které se chtějí stát jakousi závodní obdobou MMA – jezdci tedy pro celkové vítězství budou muset uspět v různých závodních stylech. „Kdo je nejlepší na světě? Naším cílem je najít závodní superhvězdu. Když je však v tomto sportu tolik různých disciplín, jak určíte vítěze,“ ptají se tvůrci a my věříme, že ve hře najdou uspokojivou a hlavně dobře hratelnou odpověď.

Závody GRID 2 vyjdou na konci května pro PC, Xbox 360 a Playstation 3 a díky odložení pátého dílu série Grand Theft Auto se tomuto očekávanému prodejnímu trháku vyhnou, což vývojáře potěšilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama