vydani-the-last-of-us-se-o-mesic-opozdi
Novinka Vydání The Last of Us se o měsíc opozdí

Vydání The Last of Us se o měsíc opozdí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 2. 2013 09:27
Reklama

Akce The Last Of Us bude na trh uvedena o trochu později, než jsme očekávali. Vývojářské studio Naughty Dog, které je známé především díky sérii  Uncharted, oznámilo, že očekávanou exkluzivitu pro PlayStation 3 odkládá o jeden měsíc. Důvodem je fakt, že tvůrci nestíhají a chtějí svůj projekt řádně vyladit. V kalendářích si tak zaškrtněte 14. červen.

„Když jsme vstoupili do finální fáze vývoje The Last of Us, uvědomili jsme si, jak obrovské dobrodružství Joela a Ellie vlastně je. Místo toho, abychom něco vypustili nebo upravovali naše plány, jsme učinili obtížné rozhodnutí. Vývoji věnujeme ještě několik týdnů, a díky tomu si budeme jisti, že The Last of Us naplní vysoké standardy, jaké má studio Naughty Dog,“ napsal na evropském blogu PlayStationu Neil Druckmann, kreativní ředitel vývoje. Potvrdily se tak úterní informace z některých velkých prodejních řetězců.

Rozhodnutí je ale třeba ocenit – raději si měsíc počkáme, než abychom obdrželi hru plnou bugů. Čekání si můžete zpříjemnit spoustou trailerů a obrázků, které najdete v přiložené galerii. Hratelná ukázka pak bude uvolněna v polovině března. Vydání demoverze, která bude exkluzivně přiložena k akci God of War: Ascension, totiž odložení hry neovlivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama