plosinovka-knack-ma-unikatniho-hrdinu
Novinka Plošinovka Knack má unikátního hrdinu

Plošinovka Knack má unikátního hrdinu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 2. 2013 15:27
Reklama

Skákačka Knack, která je další hrou odhalenou pro PlayStation 4, by měla maximálně využít možnosti nové konzole. Tvrdí to alespoň zkušený designér a hlavní architekt PlayStationu 4 Mark Cerny, který hru japonského interního studia Sony včera představil. Vše se bude točit kolem stejnojmenného hlavního hrdiny – Knack je totiž unikátní herní postavou, která díky svým neobyčejným vlastnostem plně prověří fyziku a grafiku přístroje.

„Během své kariéry jsem se podílel na mnoha akčních titulech, které se točí kolem hlavních postav – Crash Bandicoot, Jak and Daxter, Ratchet & Clank – s hratelností Knacka se snažíme zaměřit na to hlavní, co je u plošinovek a akčních her zábavné. Doufám, že můžeme udělat něco, co zároveň pobaví fanoušky podobných her, ale přitáhne i nové publikum,“ uvedl Cerny a pak pustil trailer.

Ten ukazuje hlavního hrdinu v plné parádě – Knack je malý tvor, který ale postupně nabere mnohem větší podobu. I tak ale tento hrdina zůstane pouhou změtí částic, která se může rozpadnout, což by mělo hratelnost opět oživit. Těšíme se i na různé speciální schopnosti, s nimiž jistě Knack lidstvo před proradnými skřety zachrání!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama