lara-croft-zacne-boj-o-preziti-pristi-tyden
Novinka Lara Croft začne boj o přežití příští týden

Lara Croft začne boj o přežití příští týden

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 3. 2013 20:38
Reklama

Lara Croft se už příští týden stane idolem dalších fanoušků, kteří s ní prožijí akční jízdu na tajuplném ostrově. Marketingové oddělení Square Enixu nyní finišuje s propagací, a tak se můžeme těšit také z kupy zajímavých videí, jež mají přesvědčit dosud nerozhodnuté pařany. Jedno z nich dokonce využívá hráče, kteří se snaží ostatní upozornit, že kousek slavné archeoložky a její snahy o přežití je v každém z nás.

Druhé video pak ukazuje, jak probíhal poslední týden vývoje, kdy ve studiu Crystal Dynamics po celé dny i noci docházelo k ladění posledních bugů a finálnímu testování Tomb Raidera. Ten by pro většinu členů týmu neměl být jen další standardní položkou v životopisu. 

„Každý z týmu si uvědomuje, že to je to není jen obyčejný titul, který 5. března vyjde a lidi si ji zahrají a uvidí naše jména v titulcích. Tohle je hra, po níž si vývojáři řeknou, že na ní byla čest pracovat,“ říká za tvůrce Karl Stewart, jehož jistě už těší první recenze, které se objevily na zahraničních serverech.

Recenzenti zatím většinou reboot dobrodružství Lary Croft velmi chválí - padají osmičky, devítky i maximální hodnocení. Náš verdikt si budete moci přečíst v dalším čísle časopisu Level, které vyjde příští týden, a brzy také přímo na Hrej.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama