lidstvo-v-the-last-of-us-decimuji-houby
Novinka Lidstvo v The Last of Us decimují houby

Lidstvo v The Last of Us decimují houby

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 3. 2013 18:49 1
Reklama

The Last of Us má být jedním z největších titulů letošního roku a tvůrci ze studia Naughty Dog se snaží, aby dokázali, že nepůjde pouze o další z řady zombie akcí, ale že nás čeká něco výjimečného. V nejnovějším vývojářském deníku vysvětlují, jací nepřátelé nás vlastně čekají – z dřívějších informací už možná víte, že nepůjde o klasické zombíky, ale o lidi, které nakazila jakási parazitická houba.

„Sledovali jsme dokumentární pořad na BBC a uviděli parazitickou houbu. Hned nás napadlo, co by se asi stalo, kdyby mohla nakazit člověka,“ říká ve video deníku Neil Druckmann, jeden z vývojářů, a ukazuje různé návrhy nakažených. Zvítězila podoba, kdy houba efektně rozežírá hlavu oběti. Plíseň navíc vypouští výtrusy, jimiž se mohou snadno nakazit další lidé.

The Last of Us nakonec vyjde 14. června, tedy o měsíc později, než bylo původně plánováno. Snad vývojáři získaný čas vhodně využijí, aby nás akce, která u majitelů konzole PlayStation 3 oprávněně vzbuzuje velké očekávání, nakonec nezklamala. V přiloženém deníčku si také pozorně prohlédněte gameplay záběry, kde uvidíte, jak lze některé nepřátele odlákat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama