lost-planet-3-nas-zchladi-na-konci-cervna
Novinka Lost Planet 3 nás zchladí na konci června

Lost Planet 3 nás zchladí na konci června

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 3. 2013 17:53 1
Reklama

O sci-fi akci Lost Planet 3 jsme dlouho neslyšeli, vývoj ale v americkém studiu Spark Unlimited probíhá v poklidu, a tak dnes Capcom mohl oznámit snad finální datum vydání. Třetí díl akční série Lost Planet, který slouží jako prequel dosud známého děje, se na evropský trh na všech třech tradičních platformách dostane 28. června, tedy zhruba ve stejnou dobu jako očekávaný strategický hit Company of Heroes 2.

Tvůrci u příležitosti oznámení data vydání vypustili trailer, v němž se můžeme podívat na příběh hlavního hrdiny Jima Peytona. Ten na jedné ze svých misí na planetě E.D.N. III, kde pracuje u těžební společnosti NEVEC, po útoku Akridů havaruje a probere se až na jakési tajné základně schované pod zmrzlým povrchem planety.

So’ichi, velitel místní komunity sněžných pirátů, ho chce nechat zabít, ovšem jeho dcera Mira je proti a otce nakonec přemluví. Jim tak zjistí, že lidé z těžební společnosti NEVEC nejsou jedinými lidskými obyvateli planety. V traileru pak uvidíte i spoustu záběrů ze soubojů s obřími nepřáteli. Třetí díl série Lost Planet by měl být dosud nejdrsnějším dílem a my doufáme, že nás tvůrci z dosud nepříliš úspěšného studia Spark Unlimited tentokrát nezklamou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama