sledujte-vidcast-12-serie-thief
Novinka Sledujte vidcast #12: SÉRIE THIEF

Sledujte vidcast #12: SÉRIE THIEF

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

12. 3. 2013 18:58 6
Reklama

V úterý 12. března sledujte od 17 hodin Hrej TV Vidcast #12: SÉRIE THIEF. U příležitosti oznámení čtvrtého dílu – restartu slavné značky – jsme se rozhodli zavzpomínat na titul, který je modlou všech hráčů stealth akcí. Thief: The Dark Project a jeho přímá pokračování Thief II: The Metal Age a Thief: Deadly Shadows položily základy stealth žánru z pohledu první osoby. Unikátní mechanismy jako bylo skrývání ve stínech či práce se zvukem; ikonický luk, zhasínání pochodní a využívání vystřelovacího provazu; postava hlavního hrdiny Garretta, nepředskriptované a přesto efektní a skvělé potyčky se strážnými – to vše udělalo z cynické zlodějské hry situované do steampunkového Města legendu.

Povídat si budeme pochopitelně o historii oficiální série, ale řeč přijde i na fanouškovské mody – neoficiální pokračování Thief 2X: Shadows of the Metal Age, či populární totální konverzi Dooma 3 – The Dark Mod. Ve druhé polovině pořadu se pak budeme věnovat rozboru známých informací o hře Thief - rebootu značky, na kterém pracuje studio Eidos Montreal a který by měl vyjít v roce 2014 na PC i na konzole nové generace.

Vedle Zdeňka Prince a Tomáše Krajči uvidíte ve 12. vidcastu také Ondřeje Broukala - producenta pořadu GamePage. Zlodějský speciál startujeme zítra od 17 hodin na kanálu Twitch.tv/hrejtv. Sledujte nás a bavte se!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama