lidska-revoluce-v-deus-ex-miri-na-wii-u
Novinka Lidská revoluce v Deus Ex míří na Wii U

Lidská revoluce v Deus Ex míří na Wii U

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 3. 2013 11:02
Reklama

Majitelé konzole Nintendo Wii U se dočkají mimořádně povedené kyberpunkové akce Deus Ex: Human Revolution. Vydání vylepšené verze hry (Director’s Cut) studia Eidos Montreal pro zařízení Nintenda oficiálně potvrdila společnost Square Enix. Ta bohužel nesdělila, kdy hra vyjde, ani kolik bude stát – spekuluje se však o začátku května a ceně ve výši 50 dolarů.

Tvůrci chtějí v Director’s Cut verzi Deus Ex: Human Revolution maximálně využít možnosti specifického ovládání konzole, a tak se na dotykovém displeji můžeme těšit na hackování, interaktivní editování map, augmentované míření z pistole, házení granátu a snad i další zajímavosti. Chybět pochopitelně nebude ani mise Tongs’s Rescue a obsah DLC Missing Link, přičemž vše tvůrci integrovali do hry tak, aby bylo hraní plynulé a nerušené nějakými nekomfortními předěly.

K lepšímu zážitku by dále měly vést úpravy v soubojích s bossy a celkové vyladění soubojů, vylepšená umělá inteligence a znatelné zlepšení grafiky (především osvětlení, mlhy a stínů), díky němuž prý tato verze Deus Exu bude tou nejhezčí vůbec. Zda hra v této podobě vyjde i pro PC nebo další konzole zatím nevíme. Více informací se jistě brzy dozvíme, zatím si můžete připomenout naši recenzi, v níž Ondřej Novotný akci Deus Ex: Human Revolution udělil maximální hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama