rayman-dostane-na-wii-u-dalsi-obsah
Novinka Rayman dostane na Wii U další obsah

Rayman dostane na Wii U další obsah

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2013 08:22
Reklama

Když byla v únoru tohoto roku až na září odložena plošinovka Rayman Legends, která měla původně už na konci tohoto zimního měsíce vyjít exkluzivně na Wii U, řada fanoušků byla rozčilena. „Jejich reakce mě nepřekvapila, bylo to pro nás složité. Samozřejmě ve světě jsou daleko závažnější problémy, my jsme ale dřeli, abychom něco vytvořili. Hodně jsme se hře věnovali, a tak to bylo obtížné pro nás i pro fanoušky,“ řekl v rozhovoru s Oficiálním Nintendo magazínem Michael Ancel, duchovní otec Raymana.

Majitelé konzole Wii U by ale nakonec měli z odložení těžit – tvůrci totiž nelení a připravují nový obsah. „Věřte mi, že věci, které přidáváme, nejsou nijak marginální. Nemluvíme o nějakém upravování a vylepšování, ale o 30 nových úrovních a několika nových bossech,“ uvedl Michael Micholic, další z manažerů vývoje.

Čekání na hru si fanoušci na Wii U navíc budou moci zkrátit u druhé ukázky – Ubisoft by měl ještě v dubnu vypustit online challenge mód, v němž bude v různých úkolech zápolit až pět hráčů najednou. Demo módu by se na dalších platformách (Xbox 360 a PlayStation 3), na něž se charismatický hrdina také chystá, nemělo objevit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama