gran-turismo-6-bude-asi-pro-ps3
Novinka Gran Turismo 6 bude asi pro PS3

Gran Turismo 6 bude asi pro PS3

Ondřej Švára

Ondřej Švára

17. 4. 2013 09:14 1
Reklama

Když v únoru manažer Sony Michael Denny nenápadně naznačoval, že Gran Turismo 6 bude věnováno končící platformě Playstation 3, možná nešlo o záměrnou fabulaci. Další indicií k tomu, že GT6 opravdu nebude next-gen, dnes totiž přinesl americký e-shop Newegg. Ten hru na chvíli zařadil do svého seznamu předpokládaných titulů právě v sekci PS3. Ještě než reklamu stáhnul, IGN si pořídilo obrázek.

Gran Turismo 6 bude asi pro PS3
i Zdroj: Hrej.cz

Může se zdát divné, že Sony nepodpoří start nového PS4 hrou, od které se vždy očekává technologický pokrok. Na druhou stranu by však od firmy bylo stejně  ezodpovědné odstřihnout starou platformu od atraktivního softwaru. Nakonec jsou obě alternativy rozumné a můžeme se třeba dočkat zajímavého kompromisu, kdy ochutnávka z GT6 ve stylu Proloque vyjde na starý systém a plná hra až na nový.

Takový scénář je vcelku reálný, pokud stále platí Dennyho starší předpověď o tom, že GT6 vyjde nějaké podobě již letos. Svou tezi manažer sice obratem dementoval, ale vzhledem k tomu, že GT6 je už nejméně tři roky ve vývoji, něco jako Proloque by Polyphony ke konci roku vydat mohli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama