vetsi-a-lepsi-watch-dogs-pro-ps-4
Novinka Větší a lepší Watch Dogs pro PS 4

Větší a lepší Watch Dogs pro PS 4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 4. 2013 07:51 4
Reklama

Kreativní ředitel vývoje Watch Dogs se rozpovídal, kterak to bude jejich titul mít lehké na čtvrté generaci konzole Sony Playstation. Respektive, verze pro PS4 bude obsahovat exkluzivní obsah natolik lákavý, že odolat bude přinejmenším velmi těžké.

Vylepšení grafická se nabízejí sama o sobě, vedle toho ale Jonathan Morin zmiňuje mnohem zajímavěji vyznívající vylepšení v umělé inteligenci a podstatně propracovanější systém následků vašich akcí.

Na jakékoli konkrétní informace byl Morin bohužel skoupý, nezbývá nám tak, než si domýšlet, cože tím vlastně myslel a jak se to všechno bude chovat v reálu. Na balancování a ladění umělé inteligence napříč výkonnostními úrovněmi různých systémů měli ale tvůrci údajně čtyři roky - zřejmě tedy alespoň ví, o čem mluví.

Jen škoda, že se podobné informace nedostávají ven i o PC verzi této nadějně vyhlížející pecky (což je decentně v kontrastu s předešlými informacemi o PC jakožto hlavní platformě). Ale vzhledem k tomu, že zatím neznáme reálný početní výkon procesorů nového Playstationu, tak se zřejmě ani není čemu divit. Watch Dogs jsou v plánu na třetí čtvrtletí tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama