akce-lost-planet-3-ukazuje-multiplayer
Novinka Akce Lost Planet 3 ukazuje multiplayer

Akce Lost Planet 3 ukazuje multiplayer

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 4. 2013 09:13
Reklama

Sci-fi střílečka Lost Planet přinese nejen intenzivní single-playerovou kampaň, ale i několik multiplayerových módů. Capcom o nich dnes poprvé výrazněji informoval a my už tak víme, že se můžeme těšit celkem na čtyři módy a šest rozdílných map. Na nich budou moci bojovat jak jednotky NEVECu, tak síly obávaných sněžných pirátů.

V módu Scenario čeká každý tým plnění série ofenzivních nebo defenzivních úkolů, které ovlivní extrémní podmínky na planetě E.D.N. III. Hráči tak budou moci použít futuristické obleky, při jejichž nasazení se pohled přepne do first-person módu. Klasická akce je pak zasazena do third-person pohledu. Druhým odhaleným módem je Akrid Survival, v němž dva tříčlenné týmy odděleně bojují proti vlnám nepřátel. Po několika kolech se oba týmy střetnou proti sobě o to, kdo skutečně přežije.

Capcom také uvolnil trailer, v němž uvidíte multiplayer v pohybu. Povšimněte si různých zbraní, možnosti jejich upravování a také zajímavých prostředí a obřích mechů. Pokud vás trailer nalákal, pak vězte, že si na Lost Planet 3 budete muset počkat až do konce srpna. Hra totiž byla nedávno na všech platformách (PC, Xbox 360 a PlayStation 3) odložena a původně avizované červnové datum neplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama