metro-prisvisti-i-na-playstation-4
Novinka Metro přisviští i na Playstation 4

Metro přisviští i na Playstation 4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 4. 2013 17:18 5
Reklama

4A Games mají odvážné plány a vkládají maximální možnou důvěru do svého nadcházejícího potencionálního hituMetro: Last Night. Jinak si snad ani jejich ambiciózní prohlášení posledních dní vysvětlit nelze.

Předně, hra se dočká portu na konzoli Sony Playstation 4 - ten pochopitelně dorazí později. Vedle toho autoři chystají samostatný a čistě multiplayerový spin-off. Náš odhad v tuto chvíli je, že v případě této samostatné síťové složky bude řeč o čistě digitální distribuci. Přídavek by měl vyjít zhruba půl roku po vydání samotné hry.

Vedle toho je v plánu rovnou 5 DLC, všechny se samostatným a uzavřeným příběhem i jinými postavami. Snaha vyždímat ze hry co nejvíce je zde jasná, ale kdoví, třeba nás kvalita přídavků posadí na zadek a rádi vyložíme rubly na stůl. Vývojáři šuškali i něco o zatím nepotvrzeném season pass.

A nekončíme - komunita může jásat, neboť se údajně dočkají vydání i SDK nástroje - dočkáme se tak zřejmě i celé řady modifikací. Teď jenom, abychom to taky na svých železech vlastně rozjeli, že?

Pro zajímavost i informační úplnost přikládáme i video s rozhovorem pro ukrajinský web ITC.ua, v němž všechny tyto údaje zazněly. Češtinu tam však bohužel nečekejte. :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama