akce-watch-dogs-bude-na-ps4-detailnejsi
Novinka Akce Watch Dogs bude na PS4 detailnější

Akce Watch Dogs bude na PS4 detailnější

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 5. 2013 17:23 1
Reklama

Od únorového oznámení konzole PlayStation 4 společnost Sony o svém novém zařízení moc nemluvila. To se nyní snaží částečně napravit v plánovaném seriálu rozhovorů s vývojáři, kteří pracují na hrách pro novou generaci PlayStationu. Jako první na řadu přišli lidé z Ubisoftu vyvíjející nadějnou akci Watch Dogs. Ta sice vyjde pro více platforem, verze pro PS4 by ale měla být v jistých ohledech výjimečná.

„Hodláme využít všechny možnosti nové konzole PlayStation. Tato verze tak bude detailnější, propojenější a s větší hustotou objektů. Přineseme všude stejný herní zážitek, na PlayStationu 4 bude ovšem zvětšený,“ prohlásil senior producent Dominic Guay a zdůraznil význam různých sociálních funkcí a multiplayeru.

„Chceme, aby byl hráč překvapený, když potká další hráče – aby mohl ze single-playeru přejít do multiplayeru bez načtení lobby, menu a různého nastavování. Přechod by měl být přirozený, a ne narušený nějakou zdí,“ řekl Guay a pochválil engine Disrupt, který umožňuje upravování detailů.

Tvůrci také zdůrazňují velikost herního světa a jeho hloubku. „Můžete jet rychlým autem skrz město třeba 321 kilometrů v hodině a pozorovat jej Důležité je, jakou náš svět bude mít hloubku. Pokud se projdete jakýmkoliv koutem Chicaga nebo jiného velkého severoamerihkéco města, pochopíte, kolik se toho kolem vás odehrává. To chceme ve Watch Dogs zachovat. Město musí reagovat na všechno, co děláte,“ přislíbil vývojář Ubisoftu.

Mnoho z těchto vlastností by mohla hra ukázat i na nové generaci Xboxu. 21. května se dozvíme, zda akce Watch Dogs vyjde i pro něj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama