fifa-14-prinese-vyssi-inteligenci-tymu
Novinka FIFA 14 přinese vyšší inteligenci týmu

FIFA 14 přinese vyšší inteligenci týmu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 5. 2013 16:25
Reklama

Jedním z nejvýraznějších vylepšení chystané FIFY 14 by oproti zatím poslednímu dílu aktuálně nejúspěšnější fotbalové série měla být vyšší týmová inteligence. Změnu už vám krátce přiblížil Zdeněk Princ v našem videopreview, nyní se však můžeme opřít o další informace od společnosti Electronic Arts, která dnes vylepšení představila na blogu hry.

Jako příklad toho, čeho by chtěli dosáhnout, tvůrci uvádí souhru Argentiny, která na mistrovství světa 2006 rozebrala Srbsko a Černou Horu více než dvaceti přihrávkami v řade. Ve FIFĚ 14 by o sobě virtuální fotbalisté měli vědět více než kdy dříve, a tak by mohli dosáhnout podobných kombinací. Hráči na hřišti budou sledovat své spoluhráče, budou si dělat prostor pro příjem přihrávku a snažit se zmást soupeře falešnými pohyby.

Vývojáři z EA Sport ale zároveň slibují, že se zlepší také obránci – ti mají lépe sledovat své soupeře a ve vhodnou chvíli se je snažit dostat pod tlak. Ve chvílích, kdy soupeř povede a bude docházet čas, pak bude tým také napadat, což by mělo fotbal zatraktivnit. O dalších změnách, jako je lepší držení míče, realističtější fyzika nebo mód kariéry, se více dozvíte ve zmíněném videu, které znovu přikládáme. Podívat se můžete také na grafické znázornění vylepšené týmové inteligence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama