ea-maji-licenci-na-serii-fifa-do-roku-2022
Novinka EA mají licenci na sérii FIFA do roku 2022

EA mají licenci na sérii FIFA do roku 2022

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 5. 2013 10:24
Reklama

Společnost Electronic Arts bude pokračovat ve vytváření fotbalových her pod značkou FIFA. Americká firma prodloužila svou exkluzivní smlouvu s FIFA (Fédération Internationale de Football Association) až do roku 2022, což znamená, že v EA Sports mohou nadále vyvíjet další ročníky fotbalu, manažera i speciálních titulů ke světovým šampionátům.

„Studio EA Sports vypustilo první FIFA hru v roce 1993 a i o dlouhých 20 let později je naše partnerství s FIFA velmi silné. Naše značka se stala benchmarkem kvality a inovací v žánru sportovních her a my se těšíme, že i v mnoha dalších letech budou naše hry nést prestižní jméno FIFA,“ prohlásil viceprezident EA Sports Andrew Wilson.

Ten si samozřejmě slibuje hodně nejen od titulů ve vzdálené budoucnosti, ale i od toho nejbližšího. FIFA 14 má v září přinést vyšší týmovou inteligenci a řadu dalších zlepšení. Předchozí ročník – FIFA 13 – si do března tohoto roku koupilo 14,5 milionů hráčů (o 30 % více než FIFU 12), což jen dokládá, jak je tato série pro Electronic Arts důležitá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama