jak-diablo-3-vyuzije-novy-dualshock
Novinka Jak Diablo 3 využije nový DualShock?

Jak Diablo 3 využije nový DualShock?

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 5. 2013 13:56
Reklama

Třetí díl série Diablo na PC vyšel před rokem, což mohou hráči aktuálně oslavit různými bonusy. Pokud ale čekáte na vydání v únoru přislíbených konzolových verzí, pak vás spíše potěší aktuální informace z jejich vývoje. Tvůrčí tým Blizzardu se totiž rozhodl představit ovládání, které bude upraveno speciálně pro ovladače obou generací PlayStationu. To považují tvůrci za klíčové. „Pro nás je vlastně tou nejzajímavější věcí na nové konzoli ovladač. To je to, kde všechno začíná, kde si vyvinete svůj vztah s postavou na obrazovce,“ říká šéf produkce Diabla 3 John Hight.

Kupříkladu na inovovaném DualShocku, který na trh zamíří spolu s konzolí PlayStation 4, hra využije touchpad. „Jedním z prvků, z nichž jsme na ovladači nadšeni, je touchpad. Diablo je dost hluboká hra a my nechceme hráče zahltit tlačítky – hra by měla v tomto ohledu zůstat jednoduchá, abyste mohli potřebné věci rychle udělat,“ doplnil zaměstnanec Blizzardu a upozornil, že touchpad lze dobře využít pro inventář.

Na videu bohužel žádné záběry z ovládánína DualShocku nenajdeme, tvůrci spíše sdělují své nadšení z nových verzí Diabla a zmiňují rozdíly mezi nepřímým ovládáním na klávesnici a myši a přímým ovládáním postavy na ovladači.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama