the-last-of-us-na-dvojici-zakulisnich-videi
Novinka The Last of Us na dvojici zákulisních videí

The Last of Us na dvojici zákulisních videí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 5. 2013 11:33
Reklama

Server Game Trailers přišel s parádním videem o dnes již dokončené pecce jménem The Last of Us (nezapomeňte také mrknout na první dojmy Jirky Bigase).

Bruce Straley, šéf vývoje ve studiu Naughty Dog a Neil Druckmann, kreativní ředitel poskytli rozhovor shrnující to, co redaktor GT ve hře zažil v rámci dvou úrovní z první třetiny hry.

A na co se můžete těšit a co se mimo jiné dozvíte? Dozvíte se například to, že se hlavní dvojka dá dohromady tak, že Joel v rámci jedné z misí z počátku hry propašuje Ellie ven z města. Opět vám bude připomenuto, že svět The Last of Us je krutý, divoký a nic neodpouští - často tak zkrátka budete muset pouze utíkat, mnohdy při tom budete i spoléhat na pomoc dalších lidí a celé to bude velmi emotivní (plakat prý budeme dokonce 3x!). Za zmínku také stojí, že síťová složka ve hře je a je prý, jak jinak, zábavná.

A nejen to, vedle tohoto rozhovoru vám také přinášíme další z vývojářských deníčků, tentokrát na téma hudba. Opět musíme upozornit na to, že se jedná o video pouze anglicky mluvící.

V něm se pak doslechneme, že autor hudby - Gustavo Santaolalla - začal s hudbou již v pěti letech, od deseti let však jako samouk. A ve stejném roce začal hudbu i skládat, přičemž v šestnácti už měl kontrakt s nahrávací společností. Jeho jméno pak stojí i za tvorbou filmovou - zmiňme třeba Amores perros.

Co dodat, 14. červen již čeká!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama