kdo-se-dockal-potvrzeni-xbox-one-verze
Novinka Kdo se dočkal potvrzení Xbox One verze?

Kdo se dočkal potvrzení Xbox One verze?

Erik Omar

Erik Omar

22. 5. 2013 14:01
Reklama

Update: Další hrou potvrzenou pro Xone je Ryse. Možná si na ni ještě vzpomínáte, Crytek nám ji totiž představil na E3 2011. Pokud jste však zapomněli, věřte že jde o velmi zajímavý Kinect projekt zasazený do prostředí gladiátorských soubojů, který měl a má ambici pozvednout Kinect hry nad laťku Kinect Star Wars a podobných "blbůstek". Hra bude Xone exkluzivní.

Původní zprává: Včerejšek využilo mnoho vydavatelů pro oznámení faktu, že jejich hitovka vyjde na nově oznámené konzoli od Microsoftu. Tituly, které se dočkaly potvrzení Xbox One verze, najdete v tomto žebříčku:

  • Destiny - Nový opus magnum studia Bungie samozřejmě na Xbox One nesmí chybět. Kompletní a nyní již finální výčet všech platforem, na kterých se hra objeví, je: PS4, PS3, X360 a Xone.
  • Thief - Návrat oblíbeného zloděje proběhne i na Xbox One, potvrdil Square Enix. Hra se pak podívá i na PC a na PS3. Současná generace konzolí ostrouhá.
  • Watch Dogs - Zajímavý titul, který pravděpodobně vyjde ve dvou verzích. Okleštěné pro současnou generaci a plnohodnotné pro PS4 a Xbox One.
  • Assassin's Creed 4 - Vedle psíků Ubisoft hodlá na Xboxu One vypustit i piráta Edwarda Kenwaye. A to jako launchový titul.

Nakonec tu máme jednu smutnou zprávu pro milovníky hokeje. Nejrychlejší týmová hra planety se ve své virtuální reinkarnaci NHL na Xbox One neobjeví, tedy alespoň ne s ročníkem 14. NHL si totiž bude muset počkat na implementaci next-genového enginu Ignite, která je pravděpodobně plánovaná pro NHL 15. Informaci prozradil zástupce EA v pořadu GTTV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama