predstaveni-call-of-duty-ghosts
Novinka Představení Call of Duty: Ghosts

Představení Call of Duty: Ghosts

Erik Omar

Erik Omar

22. 5. 2013 10:01
Reklama

Slib z působivého live action teaseru na Call of Duty: Ghosts byl splněn a my jsme se tak včera dočkali kompletního představení novinky od Infinity Ward včetně několika gameplay ukázek.

O hře na pódiu povídal Eric Hirshberg z Activiisonu a v podstatě potvrdil to, co jsme už dávno věděli. CoD: Ghost nabídne zcela nový příběh poháněný zbrusu novým enginem. Jak říkal sám Hirshberg: "Nechtěli jsme sázet na jistotu a udělat, co je pro nás nejbezpečnější [Modern Warfare 4], místo toho jsme se rozhodli udělat to, co je nejsprávnější."

Dvě ukázky pak prozradili zajímavější věci. Dozvěděli jsme se něco o příběhu, který se bude odehrávat v nějakým způsobem pochroumané USA, která v podstatě ztratila veškerou armádu. Jediná jednotka, která ještě má šanci nešťastné události (o tom, co USA postihlo, se nějak nemluvilo) zvrátit, je Ghost tým.Na příběhu pracoval hollywoodský scénárista Stephen Gaghan (dostal Oskara za Traffic), a tak by možná nemusel být úplně pitomý.

Velký prostor byl věnován psům, kteří budou v novém díle plnit roli plnohodnotného parťáka, který pomůže hledat miny, atd. Co se týče dalších gameplayových novinek, tak trochu úsměvně (především pro PC hráče) působí přidání možnosti vyklánět se zpoza rohu nebo plynule překonávat překážky bez nutnosti mačkat tlačítko.

I multiplayer se dočká poctivé přestavby. Velkou novinkou budou dynamické mapy, které se budou v průběhu hry měnit. Třeba tím, že se zaplaví. V rámci multiplayeru se dále můžeme těšit na ještě větší možnosti v upravování výstroje virtuálních vojáků.

"Technickým novinkám vévodí přechod na 60FPS nebo detailní modely postav"

Technickým novinkám vévodí přechod na 60FPS nebo detailní modely postav a již zmiňovaných psů, které např. počítají i se špínou za nehty či malými škrábanci. Opět jsme se však museli pousmát, když vývojáři ve videu s nadšením básnili o inteligentních rybičkách, které vám uhnou, když se k ním přiblížíte.

Nakonec nesmíme zapomenout dodat, že hra nabídne nějakou formu hlasové ovládání pomocí Kinectu, kooperativní multiplayer a podporu druhého displeje skrze SmartGlass.

Více informací nás čeká na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama