splinter-cell-prinese-4-druhy-co-op-misi
Novinka Splinter Cell přinese 4 druhy co-op misí

Splinter Cell přinese 4 druhy co-op misí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

24. 5. 2013 19:57
Reklama

Ubisoft na začátku tohoto pracovního týdne odhalil kooperaci v akci Splinter Cell: Blacklist a dnes zveřejnil první detaily. Hra má přinést 14 unikátních kooperativních misích, které připravuje pobočka Ubisoftu v Šanghaji. Čtrnáctka misí je rozdělena do čtyř různých typů podle členů týmu, s nimiž do akce vyrazíte – dva z nich dnes tvůrci představili na americkém PlayStation blogu.

Kooperativní mise s Isaacem Briggsem musí být hrány ve spolupráci s parťákem (online, nebo ve split-screenu). Briggs má velké taktické zkušenosti, neboť působil v armádě a CIA. Pokud si to situace vyžádá, neváhá si zašpinit ruce černou prací. Mise s ním tak často budou mít netradiční pasáže, v nichž využijete všechny herní styly (Ghost, Assault a Panther).

Mise, v nichž se objeví Anna Grimsdottir, zase přinesou hlavně ukrývání a opatrný postup s herním stylem Ghost. Grim se snaží získat cenná data a přitom nesmí být objevena, tudíž musíte splnit cíl, aniž by vás kdokoliv zpozoroval – pokud se tak stane, začnete zase od začátku. Přikládáme vývojářský deníček, v němž uvidíte i záběry z kooperativních misí. Splinter Cell: Blacklist se na trhu objeví v srpnu, takže se snad brzy dočkáme představení zbylých aspektů kooperace i jiných herních částí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama