the-last-of-us-dostalo-prvni-hodnoceni
Novinka The Last of Us dostalo první hodnocení

The Last of Us dostalo první hodnocení

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 5. 2013 15:48
Reklama

Pakliže čekáte něco jiného než mamutí úspěch (alespoň u kritiků), tak je docela zřejmě, že čekáte marně - The Last of Us je instantním hitem a vše nasvědčuje tomu, že tomu bude tak i po prodejní stránce.

"autor hře udělil absolutorium, pět z pěti možných"

První recenze sice ještě vyjít nesmějí, embargo ještě visí ve vzduch, hlídá nesmělé autory a datum vydání ještě není úplně aktuální (14. červen celosvětově). Ale přeci jen první recenze již vyšla.

A byla okamžitě stažena, nicméně ti rychlejší stihli ukořistit nejen finální číselný verdikt. Unáhlil se filmový magazín Empire - v bryskně stažené recenzi autor hře udělil absolutorium, pět z pěti možných. A nejen to - titul studia Naughty Dog prý aspiruje na nejlepší titul současné konzolové generace. Filmový magazín pak vtipně přirovnává hru k Občanu Kaneovi, a tedy filmu, který je za oceánem i po letech vynášen do nebes jako příklad ostatním.

Ohradit se můžeme tím, že se nejedná o čistě herní médium, ale dělat to nebudeme a budeme trpělivě vyčkávat na články dalších médií. Vy pak pochopitelně vyhlížejte recenzi naší - verdikt Jardy si budete moci přečíst již příští týden, a to 5. června!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama