strilecka-metro-last-light-jde-na-dracku
Novinka Střílečka Metro: Last Light jde na dračku

Střílečka Metro: Last Light jde na dračku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 6. 2013 08:25 2
Reklama

Vydavatelství Deep Silver, které v lednové aukci zkrachovalé společnosti THQ koupilo práva na střílečku Metro: Last Light, může být se svojí akvizicí spokojeno. Multiplatformní akce z prostředí postapokalyptické Moskvy dostává vysoká hodnocení v herních médiích a také je o ní velký zájem mezi hráči. Za první týden se celkem prodalo více kopií než v případě předchozího dílu (Metro 2033) za tři měsíce. Novému Metru se daří rovněž ve Spojených státech, kdese za týden prodalo více kopií než předešlého dílu za celou dobu prodeje.

„Metro: Last Light je dosud nejoceňovanějším titulem společnosti Deep Silver. Jsme spokojeni s jeho přijetím u recenzentů i v komerčním sektoru a doufáme, že tento úspěch vyjadřuje kvalitu budoucích projektů naší společnosti,“ uvedl Menno van der Bil, ze společnosti Deep Silver, která by se ráda posunula mezi ty největší herní vydavatele.

Nyní se hráči mohou těšit na dodatečný obsah, který pro ně chystá studio 4A Games. „Naše práce na Metro: Last Light pokračuje novými single-playerovými DLC a už se těšíme také na odhalení dalších projektů našeho týmu,“ řekl Andrew Prokhorov, kreativní ředitel 4A Games. Rozhodně je tak pravděpodobné i řádné pokračování.

Stahovatelné balíčky pro Metro: Last Light si můžete předplatit pomocí season passu, v němž se objeví čtyři plánovaná DLC. Půjde o nový obsah rozšiřující příběh a možnosti objevování herního světa. Jeden z plánovaných balíčků by měl také přinést speciální samostatné úkoly pro zkušené hráče. Jakmile tvůrci zveřejní další podrobnosti o plánovaných rozšířeních, budeme vás informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama