dvojice-traileru-k-assassin-s-creed
Novinka Dvojice trailerů k Assassin's Creed

Dvojice trailerů k Assassin's Creed

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2013 23:17
Reklama

Hranice mezi CGI a reálnými záběry jsou rok od roku hůře k rozeznání, nemyslíte? Na jazyku i na srdci máme poslední trailer k Assassin's Creed IV: Black Flag představený v rámci E3 konference Ubisoftu.

Prvně jsme se dočkali renderu plného toho pravého pirátského dobrodružství, Nemohou tak chybět rvačky, rum vzduchem létající i hrdla plnící a, jak jinak, i nějaká ta námořní bitva zakončená efektně po hašašínsku a vlastně i vcelku morbidně. Smrt k této sérii zkrátka patří a stejně tak objevování nových způsobů, kterak svého protivníka o radost ze života připravit.

A druhý představený trailer již není vůbec na záběry přímo ze hry skoupý. Situace předešlé tak můžeme vidět přímo v enginu hry a plnými doušky můžeme nastávat romantiku života hrdlořezů i krví zbarveného západu slunce.

Kreativní ředitel vývoje, Jean Guesdon, nám něco pověděl o idee, jež provází vývoj této hry. A podtrhuje námi zmíněné a mnohými vyhlížené - život piráta jako nespoutané dobrodružství plné romantiky a ničím neomezené volnosti. Zapomeňte na negativa i všudypřítomnou smrt a užijte si i slíbený herní trailer!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama