predstavujeme-e3-trailer-ke-sc-blacklist
Novinka Představujeme E3 trailer ke SC: Blacklist

Představujeme E3 trailer ke SC: Blacklist

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2013 23:35
Reklama

Trailer na Splinter Cell: Blacklist začíná stylově - vyděrači ze skupiny zvané The Engineers sdělují své skromné požadavky. Spojené státy mají vojáky v celkem 153 zemích, a pokud je nezačnou stahovat, bude na ně zaútočeno. A to takže bez jakéhokoli vzorce, který by vypovídal o místě útoku. Zkrátka a dobře, více jak 150 zemí, to už vyděračům na nějakou chvíli poslouží, aby se do sytosti vyblbli.

Anebo ne, Sam Fisher je totiž zpět a po vzoru Chucka Norrise se s nimi rozhodl řádně skoncovat. A hodlá to dělat z paluby letadla, vedle něhož Air Force One vypadá jako papírové letadélko - slova přímo z traileru převzatá.

Koukněte, pokochejte se. Trailer bohužel nemá vypovídající hodnotu takovou, jakou by mít mohl. Vedle toho je také docela nepříjemně hektický i příliš akční, čímž úspěšně podkopává naši důvěru v kvalitní stealth zážitek.

A takový přístup nám přijde přinejmenším zvláštní u hry, jež má datum vydání prakticky za humny. Naskočit do Fourth Echelon budeme moci již 23. srpna, a to na Playstation 3, Xbox 360, PC Nintendu ku prospěchu i na Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama