viktoriansky-londyn-v-akci-order-1886
Novinka Viktoriánský Londýn v akci Order 1886

Viktoriánský Londýn v akci Order 1886

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 6. 2013 02:07
Reklama

Prvním novým titulem, který byl dnes exkluzivně odhalen pro PlayStation 4, je akce The Order 1886 od kalifornského studia Ready at Dawn. Tvůrci God of War: Ghost of Sparta vůbec poprvé připravují vlastní značku. Jde o hru zasazenou do viktoriánského Londýna, kde se ocitnete asi 40 let po průmyslové revoluci, a tak coby rytíř dávného řádu budete moci v boji o záchranu celého lidstva využít různé technické vynálezy.

Zatím není jasné, kdo lidstvo v této alternativní steampunkové historii ohrožuje, půjde ale o mocné a prastaré nepřátele. Některé z nich si můžete prohlédnout v prvním traileru, který byl během tiskové konference Sony promítnut. Už první trailer naznačuje, že The Order 1886 nabídne filmový zážitek, a to tvůrci beze zbytku potvrzují.

„Mezi nejdůležitější prvky naší hry se řadí filmové aspekty. Používáme techniky, které kinematografie využívá už desítky let – od technik snímání a osvětlení až po gradaci,“ píše Ru Weerasuriya, jeden ze zakladatelů studia, na blogu PlayStationu a upozorňuje, že dosažení požadované grafické kvality umožní až nová generace konzolí.

The Order 1886 má stírat rozdíly mezi samotným hraním a filmovými sekvencemi. O samotné hratelnosti se snad více dozvíme v následujících dnech, přislíbena je ale nejen akce, ale i interakce s různými nehratelnými historickými postavami. Nepřehlédněte trailer tvořený záběry přímo z enginu.

Viktoriánský Londýn v akci Order 1886
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama