v-teltalle-premysli-o-dalsich-licencich
Novinka V Teltalle přemýšlí o dalších licencích

V Teltalle přemýšlí o dalších licencích

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 6. 2013 16:26 1
Reklama

Společnost Telltale Games se díky obrovskému úspěchu epizodické série The Walking Dead proslavila v celém zábavním průmyslu, a tak se dostala do výhodnější vyjednávací pozice pro získávání licencí na nové série. „Lidé díky Walking Dead mnohem lépe chápou, co se snažíme dělat, a zajímá je, zda bychom mohli dosáhnout něčeho podobného i s jinými licencemi,“ řekl v rozhovoru s PC Gamerem Kevin Bruner, prezident Telltale Games, které mimo The Walking Dead licencovalo také Monkey Island, Jurský Park, Sama & Maxe nebo právě připravovanou komiksovou značku The Wolf Among Us.

„Mohli jsme tak hovořit s lidmi, s nimiž jsme chtěli diskutovat už hodně dlouho, a také nás někteří sami kontaktovali, což bylo úžasné. Před osmi lety bychom nevěřili, kdo všechno s námi v poslední době chtěl mluvit,“ přiznal Bruner a pak potvrdil, že se můžeme těšit na nové oznámení. „V tomto roce představíme nová licenční partnerství a já si myslím, že se lidem budou líbit.“

Někteří hráči prý budou překvapeni, co se pro ně chystá. Dočkat bychom se možná mohli her podle seriálu Mad Men. Naznačil to alespoň prezident Telltale Games. „Určitě bychom seriál Mad Men rádi zpracovali. V podstatě všechny špičkové seriály, které právě běží, nadšeně sledujeme. Jsou pro nás mimořádně inspirativní a příležitost udělat je interaktivnější by pro nás byla super,“ uvedl Bruner a připomněl, že vývojáře Telltale samozřejmě zajímají i knižní nebo herní světy.

Přesto nám to nedá a zeptáme se vás. Jaký seriál by v Telltale Games podle vás měli zpracovat?

V Teltalle přemýšlí o dalších licencích
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama