the-division-se-mozna-objevi-i-na-pc
Novinka The Division se možná objeví i na PC

The Division se možná objeví i na PC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 6. 2013 01:28 2
Reklama

Jedním z nejpříjemnějších překvapení letošního ročníku E3 je akční online RPG Tom Clancy's The Division. Nebezpečný virus v alternativní historii hry zničil Spojené státy, a tak se coby jeden z agentů připravených v záloze pro tyto situace pokusíte zjednat pořádek. Ve hře odehrávající se v New Yorku bude důležitý rozvoj postavy a sbírání lootu, rozhodně ale nejde o tradiční MMO založené na různých třídách hráčů.

V The Division nejsou žádné předurčené třídy. Vašeho hrdinu definuje postavení, jaké si zvolíte. Kde před katastrofou pracoval? Pracoval ve zpravodajských službách, jako technik, strážce zákona nebo někde jinde? To pomůže postavu vymezit, přesto se ale rozvine jakémkoli směrem budete chtít,“ řekl producent Fredrik Rundqvist. Více než minulost postav prý budou důležité stromy schopností - právě ty mají určovat styl, jakým budete moci hrát. Konkrétní ale tvůrci zatím nebyli. „Cílem je mít spoustu variací ve stromech schopnosti,“ prozradil pouze Rundqvist.

Hra jeho studia Ubisoft Massive byla oznámena pro novou generaci konzolí, není ale vyloučeno, že se rozšíří o další platformu. „Od ohlášení hry jsme obdrželi mnoho žádostí o PC verzi, takže ji nevylučujeme,“ uvedl vývojář, podle nějž se zatím diskutuje model zpoplatnění. Není tak rozhodnuto, zda půjde o free-to-play titul nebo hru založenou na pravidelných poplatcích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama