thief-bude-krast-i-na-xboxu-360-a-ps3
Novinka Thief bude krást i na Xboxu 360 a PS3

Thief bude krást i na Xboxu 360 a PS3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 6. 2013 17:59
Reklama

Ačkoli bylo pokračování série Thief bylo letos v březnu odhaleno pouze pro PC a konzole nové generace, nakonec se jej dočkají i hráči na stávajících konzolích. „Thief je nyní oficiálně potvrzen pro PlayStation 3 a Xbox 360. A, co je důležité, hra vyjde na VŠECH platformách současně,“ píše se na blogu Eidosu Montreal, kde tvůrci příjemnou zprávu oznámili.

Thief pochopitelně na současných konzolích nabídne horší grafiku, hratelnost by ale měla být stejná. „Vizuální kvalita, kterou umožňují PC a next-gen konzole, je samozřejmě ohromující, je ale důležité říct, že základní hratelnost Thiefa zůstane stejná napříč všemi platformami. Vývojáři se speciálně ujišťovali, zda mohou dosáhnout svých plánů i na stávajících zařízeních, takže jsme rádi, že můžeme odhalit, že se jim to povedlo,“ doplnil komunitní manažer Adam Badke.

Nového Thiefa se dočkáme někdy v příštím roce. Přesto už nyní máme velmi dobrou představu, jak bude hra vypadat – na E3 bylo zveřejněno množství nových materiálů. V přiložené prezentaci se můžete podívat, jak se Garrett snaží dostat do panství tyranského Barona, který tvrdou rukou vládne bezejmennému městu, v němž se Garrett pokusí získat co nejvíce pro svůj osobní prospěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama