square-enix-chysta-dve-nove-hry
Novinka Square Enix chystá dvě nové hry

Square Enix chystá dvě nové hry

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 6. 2013 15:50 4
Reklama

Společnost Square Enix vyvíjí v posledních měsících nebývalou aktivitu a její studia připravují velkou spoustu zajímavých titulů. Firma, jejíž nejvýraznějším počinem poslední doby byl Deus Ex: Human Revolution, má pod sebou vývojáře značky Hitman, Tomb Raider, Final Fantasy nebo Kingdom Hearts a chystá další hry. Ve studiu Eidos Montreal vznikají dva neoznámené tituly společně s již představeným Deus Ex: The Fall, režisérskou edicí Deus Ex: Human Revolution pro všechny platformy včetně Wii U a hlavně Thiefem.

V souvislosti s velkým počtem rozjetých projektů se navíc ve Square Enixu mění posty a přesouvají se jednotliví zaměstnanci tak, aby bylo řízení jednodušší a pravděpodobně i kvalitnější. Ředitel studia Crystal Dynamics, Darrell Gallagher se bude nově starat o všechna studia v Severní Americe a Evropě. Výkonný producent posledního Deus Ex, David Anfossi, povede celé studio Eidos Montreal a díky svým dlouholetým zkušenostem z projektového řízení bude zodpovědný za vývoj Thiefa. Dále tu máme montrealskou pobočku Square Enixu, která se orientuje především na tablety a pod vedením Patricka Nauda začne vyvíjet nového tabletového Hitmana. Ten velký Hitman, čili pokračování Hitman: Absolution, bude samozřejmě vznikat v IO Interactive, nově pod Hannesem Seifertem.

Vedení Square Enixu si od restrukturalizace vysokých pozic slibuje kromě zvýšené kvality i rychlost, se kterou se nových her dočkáme, snad se to vyplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama