ellen-page-kritizuje-studio-naughty-dog
Novinka Ellen Page kritizuje studio Naughty Dog

Ellen Page kritizuje studio Naughty Dog

Marek Švrkala

Marek Švrkala

24. 6. 2013 10:43
Reklama

Kanadská herečka Ellen Page obvinila studio Naughty Dog, že bez povolení použilo její podobu pro hru The Last of Us a její hrdinku Ellie. „Hádám, že bych měla být vykradením své podoby potěšena. Já ale momentálně hraju v Beyond: Two Souls, takže jsem to neocenila,“ uvedla herečka v rozhovoru na Redditu. Na Twitteru pak svou podobu s Ellie komentovala ještě jednou a už méně podrážděně.

Na situaci záhy reagoval Neil Druckmann, kreativní ředitel Naughty Dog. „Ellie z The Last of Us perfektně zahrála Ashley Johnsonová. Nikdo jiný by to nezvládl lépe,“ napsal Druckmann na svém Twitteru. Tvůrci přitom vzezření své hrdinky vysvětlovali už loni, kdy lehce upravili vzhled čtrnáctileté Ellie. Už tehdy se objevili spekulace o její podobnosti s Ellen Page a jejím nasazením do Beyond: Two Souls.

„Vůbec jsme nevěděli, co se děje kolem jiných titulů. Dozvěděli jsme se ale, co o tom říkají hráči – sami bychom si to neuvědomili, snažíme se totiž vytvořit takové postavy, jaké chceme. Hrdinku jsme trochu omladili, aby byla podobnější Ashley Johnsonové, která ji hraje a nám se velmi líbí,“ řekl Eurogameru na loňské E3 šéf vývoje The Last of Us Bruce Straley.

Ať už vám Ellen Page hlavní hrdinku The Last of Us připomíná, nebo ne, neváhejte a tuto exkluzivitu pro PlayStation 3 si zahrajte. Jaromír Möwald ji v naší recenzi označil jako vůbec nejlepší hru této konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama