the-order-1886-bude-hodne-filmove
Novinka The Order:1886 bude hodně filmové

The Order:1886 bude hodně filmové

Ondřej Švára

Ondřej Švára

26. 6. 2013 10:22
Reklama

Viktoriánský Londýn, alternativní minulost a skvělé vizuální zpracování. Právě to slibuje nová herní značka s názvem The Order: 1886. A ještě mnohem víc. Po úvodní salvě informací z veletrhu E3 přispěchali developeři Ready at Dawn s dalšími. Jejich exkluzivní hra pro PS4 prý bude hodně filmová, docela lineární, ale příběhově silná a žánrově bude mixovat third person akci s adventurou.

Spoluzakladatel studia Ru Weerasuriya především slibuje perfektní anglickou atmosféru města za velké průmyslové revoluce. "Samozřejmě jsme do Londýna dali věci, které tam neexistovaly a lokace vypadají trochu jinak nebo jsou posunuté, ale budete mluvit s reálnými lidmi a pohybovat se v reálných kulisách," říká Weerasuriya. Když to parafrázujeme, tak Londýn v 1886: The Order by mohl vypadat jako Praha v nové Forze, což rozhodně nezní špatně .

Připravte se také na hezký grafický zážitek. "Pracujeme s jednou jedinou exkluzivní platformou, takže máme dostatek času ji vyždímat na samotnou hranici možností," slibuje vývojář. Dočkat už se opravdu nemůžeme. Škoda, že datum vydání ještě zahaluje pověstná anglická mlha.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama