wii-u-se-nedocka-podpory-od-bethesdy
Novinka Wii U se nedočká podpory od Bethesdy

Wii U se nedočká podpory od Bethesdy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 8. 2013 11:53
Reklama

Velcí vydavatelé zřejmě nemají Wii U příliš v lásce. Ubisoft je výjimkou z pravidla, nyní se totiž k bojkotu EA přidává ještě Bethesda. Ze strany EA se jedná o údajně logický krok proto, že základna majitelů konzoilí není ani zdaleka tak velká, jako u platforem ostatních. Jde tedy o důvody čistě ekonomické.

To v případě Bethesdy tkví problém jinde. Víceprezident PR a marketingu společnosti, Pete Hines, se v rámci probíhajícího QuakeConu potvrdil, že žádná z oznámených her není oznámena pro Wii U. A toto slovo je podle něj definitivní. A důvod je podle něj převážně hardwarový. Wii U se tak zřejmě nedočká her od Bethesdy právě proto, že se mezuje přesně mezi dvě generace.

A nejen to, Hines tvrdí, že ani v blízké době nic s Wii U neplánují. To znamená, že majitelé nejnovějšího kousku hardwaru od Nintenda se nedočkají nového Wolfensteina, hororu The Evil Within ani jinak konzolového RPG The Elder Scrolls Online, které by jistě z využití GamePadu dokázalo velmi těžit.

Inu, co dodat, Wii U se nedaří tak dobře, jak by mohlo a nám nezbývá než majitelům i samotnému Nintendu držet palce a přát lepší zítřky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama