nvidia-naznacila-vydani-gta-v-pro-pc
Novinka NVIDIA naznačila vydání GTA V pro PC

NVIDIA naznačila vydání GTA V pro PC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 8. 2013 11:23 1
Reklama

Grand Theft Auto V pro PC možná vyjde už na podzim. Naznačila to alespoň společnost NVIDIA, která ve finanční zprávě pro investory uvedla, že je páté GTA součástí silných her, jež na podzim zamíří na počítače.

„PC trh se mění. Levnější notebooky čelí tlaku tabletů. Prodeje speciálních herních počítačů ale nadále rostou. Zákazníci připravují své systémy na silnou nabídku her, které vyjdou letos na podzim – ta obsahuje herní trháky jako Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V a Assassin's Creed IV,“ řekl Chris Evenden, jeden z manažerů NVIDIA.

Trojice zmíněných titulů přitom zřejmě není náhodná, NVIDIA totiž vypomáhá Ubisoftu s optimalizaci Assassin’s Creed IV a dříve také spolupracovala s Activision na sérii Call of Duty. Je tedy dost možné, že se na jisté formě spolupráce dohodla i s Rockstarem. Anebo si holt Chris Evenden večer před prezentací vygoogloval "nejočekávanější hry 2013" a platformy neřešil :)

O vydání GTA V na PC se nicméně díky různým náznakům spekuluje už od oznámení verzí pro konzole. Existuje dokonce i petice, kterou podepsalo přes 300 tisíc hráčů. Doufejme proto, že se fanoušci dočkají na všech platformách. Na závěr pak připomínáme, že se už můžete těšit na čtvrtek a slíbené představení multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama