statistiky-z-ghosts-budou-prenosne
Novinka Statistiky z Ghosts budou přenosné

Statistiky z Ghosts budou přenosné

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 8. 2013 11:28
Reklama

Nedávno detailně představené Call of Duty: Ghosts si pro hráče připravilo zajímavé lákadlo. Statistiky, které nasbírají v herní verzi pro současnou vlnu konzol, si budou moci později přenést do next-gen portů.

Je jasné, o co Activisionu primárně jde. O maximalizaci zisků. Pokud někoho nezláká samotná možnost zahrát si Ghosts v lepší grafice, mohou ho přesvědčit právě statistiky, které půjdou všude s ním. Jinak řečeno, přestupu hráče ze staré na novou verzi hry nebude vůbec nic bránit a pravděpodobně se spustí facebookový efekt, kdy za jedním nakonec půjdou všichni. Přenositelný má být dokonce i Ghost Season Pass.

Zatím neznáme politiku Activisionu k majitelům obou verzí Ghosts, ale pochybujeme, že by jim next-gen nabídl úplně zdarma. Na obranu Activisionu ale nutno dodat, že když už statistiky technicky přenést lze, tak proč je lidem nenabídnout. Ostatně to samé hodlá dělat i konkurence u svých vlastních her. Například EA u série FIFA či Battlefieldu. Zkrátka počítejme s tím, že hry, které vyjdou na obě generace konzolí, si také nadvakrát koupíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama