the-division-nakonec-dorazi-i-na-pc
Novinka The Division nakonec dorazí i na PC

The Division nakonec dorazí i na PC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 8. 2013 13:03
Reklama

Jedním z nejpříjemnějších překvapení letošní E3 bylo online akční RPG Tom Clancy's The Division, které Ubisoft v červnu oznámil výhradně pro konzole nadcházející generace, a tak mohli PCčkáři pouze závidět a posílat prosebné emaily lidem z Ubisoftu Massive (na PC Ground Control nebo World in Conflict), kteří za projektem stojí. Zájem komunity PCčkářů se nakonec vyplatil – Ubisoft dnes potvrdil, že The Division vyjde i na PC.

„Od E3 jsme trpělivě sledovali, co se píše na internetu. Četli jsme vaše myšlenky a diskuze a já ani nemohu vyjádřit, jak moc pro nás byla důležitá vaše podpora a zapálení pro hru. Jedním z nejdiskutovanějších témat bylo vydání The Division na PC... Můžete si být jisti, že vám na PC přineseme prvotřídní zážitek,“ uvedl ve videu na YouTube výkonný producent Fredrik Rundqvist.

Ubisoft se dnes rozhodl potěšit nejen PCčkáře, ale také potencionální majitele Xboxu One. Pro tuto konzoli se totiž před i po vydání hry chystá exkluzivní obsah, jehož podoba zatím nebyla zveřejněna. Je ale možné, že bude nějak souviset s technologií Smartglass. Na propojení s tablety a smartphony se totiž můžete podívat v čerstvém videu, kde uvidíte, jak může hráč na přenosných zařízeních pomoci svým kolegům v bitvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama