watch-dogs-miri-i-do-sveta-filmu
Novinka Watch Dogs míří i do světa filmu

Watch Dogs míří i do světa filmu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 8. 2013 16:54
Reklama

Svého filmu se dočká nejen série Gran Turismo, ale i značka Watch Dogs, která je už po delší dobu jedním z hlavních témat herních médií. Akce Watch Dogs se tak objevila i na včerejší konferenci Sony, kde byla oznámena filmová adaptace. Ve spolupráci s Ubisoftem a jeho filmovou společností jej tak připraví filmaři ze Sony Pictures a New Regency.

„Zasazení a otevřený herní svět Watch Dogs výborně sedí širokému plánu. Hra má intenzivní akci a dobrodružství, příběh se ale točí kolem informací a kontroly nad nimi, takže si myslíme, že půjde o vzrušující thriller. Značka má jako film ohromný potenciál a my jsme nadšení, že máme příležitost na tomto projektu pracovat s interním týmem Ubisoftu,“ prohlásila Hannah Minghellaová, prezidentka produkce v Columbia Pictures.

Vedle hry se tak můžete začít těšit také na film, který zatím nemá stanovené datum vydání. Hra však dorazí už letos před Vánocemi a vy se dnes můžete podívat na nový trailer a seznámit se s hackerskou skupinou DedSec. Její člen vám přečte vzkaz a na konci ukáže i bonusy za předobjednání verzi pro PS3 a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama