driveclub-v-cerstvych-zaberech
Novinka DriveClub v čerstvých záběrech

DriveClub v čerstvých záběrech

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2013 13:58 2
Reklama

DriveClub je jistě příjemným překvapením pro všechny fanoušky závodních her a mnozí jej jistě vyhlíží s velkým očekávaním. A Sony jim k tomu dává rovnou další důvod - DriveClub bude ke stažení zdarma pro budoucí majitele PlayStation 4!

Samozřejmě to má háček, a to takže podobný tomu, jaký představuje Microsoft s jejich Killer Instinct. Digitálně a zdarma distribuovaná verze nebude obsahovat vše, ořezání však nebudou významná natolik, že by to jedince vysloveně do koupi nutilo. A nejen to, hráč musí mít předplacenou službu Playstation Plus.

Co se omezení týče, tak se tvůrci z Evolution rozpovídali o tom, že verze zdarma nebude mít všechny tratě a ani nebude mít k dispozici kompletní vozový park. Zároveň však slibují, že platební model nebdue mít za následek to, že by hráči přeplatili jinak běžnou a placenou edici hry.

Tak jako tak, nabídka to bude pro mnohé hráče jistě dost lákavá a aby měli všichni o čem nadále přemýšlet, tak Sony přihazuje video ze samotného hraní hry. To ukazuje v akci nejen úchvatné grafické zpracování, ale i kompetitivně laděný sběr bodů za pěkně odjeté úseky tratě. Pohleďte sami!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama