mirror-s-edge-2-moderni-a-bojovny
Novinka Mirror's Edge 2 moderní a bojovný

Mirror's Edge 2 moderní a bojovný

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2013 16:31 3
Reklama

Pokračování Mirror's Edge je realitou a těší se na něj nejeden hráč a fanoušek tak trochu odlišného hraní. Ku potěše mnohých se tento titul dočkal oficiálního oznámení na letošní E3, byť se informace o něm prosakovaly již nějaký ten pátek nazpátek.

To nyní potvrzují i nové informace vyplouvající na povrch v rámci GC 2013. Patrick Soderlund, bývalý CEO studia DICE poskytl velmi šťavnatý rozhovor serveru IGN. V něm uvádí, že se na hře prý více či méně pracuje již více jak čtyři roky.

Z toho nejzajímavějšího vypíchneme zmínku o soubojích. Ty mají nyní být významnější součásti nového Mirror's Edge a nám nezbývá než doufat, že se v EA nepokukuje po dalším Battlefieldu.

Co však budí největší zvědavost je fakt, že jedním z důvodů, proč se o ME2 dozvídáme až v poslední době je ten, že tato hra není proveditelná na současné generaci konzolí. Má tedy jít o next-gen v tom pravém slova smyslu a my se jen a jen těšíme, co všechno se bude v tom novém a otevřeném světě odehrávat.

Pro anglicky znalé přinášíme odkaz na původní rozhovor - poskytuje vcelku ucelený přehled o tom, jak to bylo s plánováním pokračování této stylové a krásné akce. Číst můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama