the-last-of-us-dostava-novy-mp-mod
Novinka The Last of Us dostává nový MP mód

The Last of Us dostává nový MP mód

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 8. 2013 08:15 1
Reklama

Naughty Dog slíbil, že v průběhu srpna prozradí více o příběhovém DLC, které má v plánu pro svoji mimořádně úspěšnou hru The Last of Us. Srpen se chýli ke konci a jediná novinka týkající se TLOU poukazuje na připravovaný patch 1.03, který kromě klasického bugfixingu přidá do hry i nový multiplayerový mód nazvaný Interrogation, nebo-li Výslech.

V rámci nového módu se střetnou dva týmy po čtyřech hráčích v boji o to, kdo dřív pronikne do soupeřovy základny a ukradne zásoby ze zamčené skříňky. Není to tak snadné, neboť informace o umístění skřínky je nutné nejprve dostat z členů nepřátelského týmu. Zde přichází do hry ono vyslýchání - je třeba sejmout nepřítele (buď rovnou na zem nebo připlížit se a přiložit nůž na krk) a poté z něj informaci vymáčknout, což zabere nějakou chvíli během které nesmíte být vyrušeni. Abyste získali přesnou lokaci skříňky, musíte v rámci týmu takto získat informace celkem pětkrát. Poté je už jen potřeba, abyste nepřátelskou skříňku otevřeli, což ale druhý tým určitě nenechá jen tak.

Nový mód se nese přesně ve stylu surové brutality celého titulu a vypadá, že přinese hráčům další důvod se ke hře vrátit. Podívejte se na video vývojářů vysvětlující novinky v patchi 1.03.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama