driveclub-se-pripravuje-na-start
Novinka DriveClub se připravuje na start

DriveClub se připravuje na start

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 9. 2013 15:30
Reklama

DriveClub jistě netrpělivě vyhlíží fanoušci arkádového ježdění, a není se co divit. Tento PlayStation 4 exkluzivní závodní titul zatím vypadá krásně, a přesvědčit se o tom můžete na trojici videí doplňujících záběry z Gamescomu.

Ty ukazují DriveClub s lehkou kompresí a'la Youtube přesně tak, jak bychom jej měli i my po launchi PS 4 hrát – nativně v plném HD rozlišení, zda hra poběží v 60 fps, to se teprve ještě ukáže, autoři se o to prý však snaží ze všech sil. Do víru této kanadské tratě i dalších jiných se tak na starém kontinentě vrhneme již za pár týdnů, 29. listopadu. To ovšem platí za předpokladu, že na nás zbude nějaká ta konzole!

A až se do sytosti nahltáte HD záběrů, tak pro vás máme další střípky staronových informací. DriveClub jako sociálně-týmový závodní titul bude nejen exkluzivní pro zmíněnou konzoli, ale bude také zdarma všem platícím majitelům PlayStation Plus. Tedy alespoň jádro hry – do plné verze bude třeba sem tam nějaký ten mikropeníz utratit s tím, že bychom v žádném případě neměli přeplatit klasickou krabicovou / digitální kopii hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama