japonsko-si-na-ps-4-musi-pockat
Novinka Japonsko si na PS 4 musí počkat

Japonsko si na PS 4 musí počkat

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 9. 2013 09:34 1
Reklama

Ráno ve znamení Sony pokračuje, z konference této společnosti se dozvídáme další zajímavé informace. Tak například PlayStation 4 přijde z Japonska do Japonska později, než bychom čekali – upřednostňované jsou jiné, než tamní trhy. Zvláštní to rozhodnutí, ale z pohledu Evropana mi nezbývá, než takový krok uznale kvitovat!

Do Japonska se PlayStation 4 vrátí až 22. února – tedy tři měsíce po celosvětovém launchi. Kompenzací nechť je přibalená akce Knack a o rok prodloužená záruka. To však bude platit jen pro nejrychleji kupující či předobjednávající.

A vedle toho Sony s pompou oznámila nový model PS Vity – tento ponese označení PCH-2000 a bude lehčí a o 20 % tenčí. Dodávat se bude nově v šesti barvách – bílé, černé, zeleno-bílé, modrobílé růžovo-černé a khaki-černé.

Nevýhodou se může zdát výměna OLED displeje za LCD, ale na zhodnocení výsledné kvality obrazu si rádi počkáme. Dále bude mít konzole nově zabudovanou 1GB paměťovou kartu a nabídne o hodinu delší výdrž na baterii.

Nová kapesní konzole vyjde 10. října v Japonsku, o datu příchodu na evropský trh vás budeme nadále informovat. Rovněž milou zprávu máme pro všechny, kteří preferují stahovatelné verze her a digitální nákupy – Sony oznámila 64 GB variantu paměťové karty pro Vitu, a to za 100 dolarů a zatím pouze pro japonský trh. Evropa se však jistě brzy dočká také.

Tak co vy na to, naskočíte na kapesní hraní?

Japonsko si na PS 4 musí počkat
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama