lily-bergamo-nova-hra-od-sudy51
Novinka Lily Bergamo - nová hra od Sudy51

Lily Bergamo - nová hra od Sudy51

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 9. 2013 16:19
Reklama

Mistr přehnané cool akce a komiksové stylizace Goichi Suda, známý pod přezdívkou Suda51, dnes ohlásil v rámci probíhající Sony PlayStation konference novou hru opět zcela ve stylu předchozích titulů svého studia Grasshopper Manufacture, jako například No More Heroes, Lollipop Chainsaw, či nově Killer is Dead.

Lily Bergamo, jak se nová hra bude jmenovat, je zatím trochu tajemstvím a známe pouze ukázaný trailer v japonštině, který však je v ukázce přeložen. Hesla, která popisují Sudův nejnovější počin jsou: dívka, osud, zrada a "lidé nižší pozice porážejí lidé vyšší pozice". Ve videu samotném pak dívka v jakémsi oděvu z bílých stuh ve zpomaleném záběru uskakuje útoku obří postavy v železném brnění. Poté pomocí oněch stuh obrněnou postavu sváže ve vzduchu.

Suda slibuje ve hře "extrémní akci", což při pohledu na jeho předchozí díla je docela pravděpodobné. Společně se hrou by měla vyjít na doprovodná aplikace na mobilní zařízení. Více jsme se o hře nedozvěděli, ale možná dostaneme více informací na Tokyo Game Show, které začíná 19. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama